Avís legal

Cal Tet produccions, amb CIF B56664063, direcció Turó del Campament, 8, 17401 Arbúcies (Girona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de www.festimams.cat.

Amb els límits establerts a la llei, www.festimams.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines de Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.festimams.cat ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.festimams.cat poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.festimams.cat no pot controlar. Per tant, www.festimams.cat no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.festimams.cat o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.festimams.cat.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.festimams.cat ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Cal Tet produccions amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc Web.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a info@festimams.cat o a l’adreça Turó del Campament, 8, 17401 Arbúcies (Girona).

Vols viure l’experiència Festimams?