Contacte

Envia’ns un missatge

  Premsa

  premsa@festimams.cat

  Preguntes freqüents

  Per què no rebo les entrades al meu correu electrònic?

  Reviseu les bústies de correu brossa (spam) i la paperera del vostre correu electrònic. És possible que tingueu activats alguns filtres al vostre correu que per defecte arxivin les entrades directament a aquestes bústies.

  No heu trobat cap entrada a la bústia de coreu brossa? Espereu uns minuts, a vegades les entrades poden trigar fins a 60 minuts a ser enviades. Si passat aquest temps des de la vostra compra continueu sense rebre les entrades, poseu-vos en contacte a info@festimams.cat

  Què inclou el preu de l'entrada?

  Amb l’entrada podràs accedir a L’Hotel Palau de Bellavista by URHHOTELS el dia de l’actuació i gaudir del sopar i l’espectacle.
  També podràs tenir accés a l’aparcament de l’Hotel sense cost adicional i beneficiar-te d’un 10% de descompte en el preu de l’allotjament, dient que vens al Festimams 2020.

  He rebut un correu electrònic amb les entrades, però no les visualitzo correctament. Què he de fer?

  A vegades, una navegació lenta evita carregar les imatges per tal de poder ensenyar la informació més rellevant. Si no visualitzes correctament les entrades, prem l’opció “Mostra les imatges a sota” que et proporciona el teu servidor de correu electrònic.

  Què he de dur el dia de l'espectacle?

  Per poder validar que has comprat l’entrada, el dia de l’espectacle has de dur els tiquets que hauràs rebut al correu electrònic que ens has proporcionat. Les acceptarem tant si les porteu impreses, com si les ensenyeu des del vostre dispositiu mòbil o tableta.

  Aquest 2021, vols viure l’experiència Festimams?